Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πανελλήνια πρωτιά από το 9ο νηπιαγωγείο Ελευθερίου Κορδελιού


Την πρώτη θέση στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Δημιουργίας Αφίσας κατέκτησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 9ου νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκστρατείας του «Δικτύου κατά της βίας στο σχολείο» με τίτλο «Ενδοσχολική βία - Συμβιώνοντας στο σχολείο» για το σχολικό έτος 2012 - 2013.


Ο πανελλήνιος διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη γενική γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με το «Δίκτυο κατά της Βίας στο σχολείο» και η ανάδειξη των καλύτερων έργων πραγματοποιήθηκε μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε στις 8 Αυγούστου 2012. Τα συμμετέχοντα έργα είχαν αξιολογηθεί ως επικρατέστερα και είχαν αναρτηθεί στο λογαριασμό FACEBOOK της γενικής γραμματείας Νέας Γενιάς.

«Συγχαίρουμε τα παιδιά του 9ου νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού για την πανελλήνια διάκριση που έφεραν στο δήμο μας. Οι μαθητές μας έκαναν υπερήφανους και μας γέμισαν με χαρά, αναδεικνύοντας το ταλέντο και τη δημιουργική τους φαντασία. Συγχαρητήρια αξίζουν και οι νηπιαγωγοί του σχολείου που ενθάρρυναν και υποστήριξαν τη δημιουργικότητα των μικρών μας μαθητών», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

«Η πανελλήνια πρωτιά του 9ου νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού αποτελεί για το δήμο μας μέγιστη τιμή, αποδεικνύοντας πως το μέλλον αυτού του τόπου είναι οι άνθρωποί του και ιδιαίτερα η νέα γενιά, που έχει τις δεξιότητες και τις ικανότητες για να ξεχωρίσει. Ευχαριστούμε για την μεγάλη αυτή διάκριση που φέρατε στο δήμο μας και είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας, υποστηρίζοντας τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σας», ανέφερε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, Αβρόρα Σαββίδου.


Περισσότερες ειδήσεις: http://lpyrgos.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου